Copyright © 2013 Numele firmei • Toate drepturile rezervate • TELEFON: +40 234 555 8910
VGtv OltActualitateActualitate 2024PoliticăPolitică 2019Politică 2020Politică 2022-2024EvenimentEveniment 2019Eveniment 2021Eveniment 2022Eveniment 2023Eveniment 2024AdministratieADMINISTRAȚIE 2023- 2024ADMINISTRAȚIE 2024-2025Administratie 2020Administratie 2020- 2021Administratie 2022Administratie 2019MondenMonden 2023Social Social 2024Social 2020Social 2022Social 2019SănătateCulturăCultură 2023- 2024Cultură 2019Cultură 2022EducațieReligieReligie 2024Emisiunea MERIDIAN SOCIAL VGtv ValceaActualitateSocialEvenimentAdministratieAdministratie 2022ReligieCulturăSanatateEducație VGtv ArgesActualitateEvenimentSocialAdministrație CulturăEducație ReportajVGtv MehedințiActualitateAdministrațiePoliticăEvenimentSocialCulturăInvățământReligieVGtv GorjAdministrațieReportajEvenimentCONTACT
index

REGIONAL
Vizitatori/zi
vgtv regional
ADMINISTRAȚIE OLT
Administrație ******* Administrație *******Administrație *******Administrație *******Administrație *******Administrație *******Administrație *******Administrație

Olt. Robert Rotea: Cu excepția gazelor, mai sunt foarte puține de făcut la Vitormirești!
Marți 14 iulie 2020

Comuna Vitomireşti se află în Nordul judeţului Olt, într-o zonă subcarpatică, la graniţa cu judeţele Vâlcea şi Argeş , unde învățământul și agricultura ocupă un loc important în viața locuitorilor dar și a vecinilor lor.
Agricultura, cu tradiţie a localităţii este reprezentată de culturile de câmp, livezile de pomi fructiferi, suprafeţe mici acoperite de viţă de vie şi, mai nou, apicultura care a impus necesitatea pregătirii de cadre în domeniile: agricultură, economic şi mecanică.
Astfel că la 1 septembrie 1971 s-a înfiinţează Liceul Teoretic Vitomireşti, unde erau pregătiți psecialiștii dinn agricultură. În cei peste 49 de ani de existenţă, unitatea şcolară a avut mai multe titulaturi, respectiv Liceul Teoretic, Liceul Agroindustrial, Liceul Teoretic, Liceul Vitomireşti, iar din 2012, poartă numele de Liceul Tehnologic Vitomireşti.
Tot aici funcționa, pe timpul comunismului una dintre cele două tabere școlare din Olt, Trepteni, care din păcate, este în stare avansată de degradadre, fiind în adminitrarea Ministerului Tineretului și Sporturilor.
Primarul din Vitomirești, Robert Rotea, aflat la cel de-al doilea mandat și continuator al proiectelor tatălui său, regretatul Constantin Rotea, reușește să mențină viața socială la un standard ridicat. (...) Sursă text Semnalul ORA.
Pentru VGtv Regional, Georgiana Leulescu, redactor/ reporter, op. imag. ing. Grigore Sebeș, editare și montaj Georgia Sebeș
Marian Vlăduț: Prioritatea noastră este să introducem gazele naturale la Bârza

Comunele Bârza, Pîrșcoveni, Șopârlița și Osica de Sus din județul Olt, s-au asociat într-un proiect de anvergură pentru a introduce gazele naturale, atât de necesare consumatorilor casnici și nu numai. 
 Cel care a fost cu această idee este primarul localității Bârza, Marian Vlăduț, care a înțeles că în secolul XI, unul dintre pași spre modernizarea satului românesc este și acela ca locuitorii să aibă aceleași condiții ca la oraș.
 Primarul, Marian Vlăduț, ne-a declarat într-un interviu că proiectul realizat la începutul anului 2019, a trecut de etapa realizării studiilor de fezabilitate, fiind depus spre aprobare la Ministerul Dezvoltării. Până atunci, se așteaptă din partea furnizorului de gaze naturale să facă un studiu pentru a se stabili de unde se vor racorda.
Aflat la cel de-al patrulea mandat, primarul  Marian Vlăduț, a bifat foarte multe investiții pe agenda sa de lucru, astfel că printre altele își mai dorește să foreze încă două puțuri de apă pentru că cei care se racordează la rețeaua de apă sunt din ce în ce mai mulți. 
Redactor/ Reporter Georgiana Leulescu, op. imag. Grigore Sebeș, editare și montaj Georgia Sebeș, VGtv Rergional www.vgtvregional.ro
=========================================================

Primarul din Rotunda, Virgil Sîrbu a scos localitatea din Evul mediu!


Asezată în sudul județului Olt, la numai 18 km de municipiul Caracal, comuna Rotunda s-a înființat,  este atestată documentar pe la anul 1700 sub domnia lui Basarab Brâncoveanul, fiind de la început un conac de stupărie domnească. În decursul vremii, localitatea s-a mărit prin adunarea altor locuitori de prin comunele vecine.
Populația este eminamente românească. Cătunul Rotunda-Noua s-a alipit comunei prin Legea 1923, contopindu-se si formand o singura comuna:Rotunda.
Potrivit primarului Virgil Sîrbu, pe vatra acestei localități ar fi existat un sat numit ,,Popivine, însă a fost distrus de invazia turcilor dar și de bolile Evului Mediu, holera și ciumă. Pe  timpul lui Mihai Viteazul, când s-a alocat această suprafață comunei unor țărani, au înjugat patru boi negri dimineața la răsăritul soarelui și au tras o brazdă împrejur, ca un cerc până la scăpătatul soarelui, ajungând la locul de unde au plecat. De aici și numele  localității  Rotunda.



(...)
Amănunte în revista Semnalul Oltului, Râmniului, Argeșului și Severinului www.semnalulora.wordpress.com Pentru VGtv Regional Redactor/ Reporter Georgiana Leulescu, op. imag. și departament tehnic ing. Grigore Sebeș, www.vgtvregional.ro
========================================================

Olt. Secretul unei administrații de succes cu primarul de la Ianca
Vineri 12 iunie 2020


Localitatea Ianca din Olt aflată pe malul Dunării la granița cu județul Dolj, este una dintre cele mai frumoase zone din sudul județului, acest lucru datorându-se primarului Mirel Pascu, care lucrează de aproape 40 de ani în administrația locală. Altădată vestită prin bogăția pământurilor nisipoase care favorizau plantațiile de piersici și viță-de-vie, localitatea Ianca în ultimii ani a ajuns o vagă amintire a vremurilor bune.
Totuși primarul Mirel Pascu, are o altă abordare a problemelor comunității locale, pentru a reda confortul consătenilor săi, fără să stea tot timpul cu ,,mâna întinsă” la CJ Olt și nici în sân, așa cum fac alții.
Cât privește istoria acestei localități, este una cât se poate de interesantă. Satul Potelu, unul din cele două sate c mponente ale comunei oltene, este atestat documentar la 1 septembrie 1491 – 31 august 1492 în hrisovul prin care Vlad Calugărul întărește mânăstirii Bistrița Vâlcii alături de alte danii făcute de către boierii Craiovești și ,,Potelu cu Balta Alba”. În 20 aprilie 1560, Petru cel Tânăr întărește mânăstirii Bistrița ocine la Ianca în urma unei judecăți. (...)
Amănunte în revista Semnalul Oltului, Râmniului, Argeșului și Severinului www.semnalulora.wordpress.com Pentru VGtv Regional Redactor/ Reporter Georgiana Leulescu, op. imag. și departament tehnic ing. Grigore Sebeș, www.vgtvregional.ro
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olt. Primarul Adrian Capriță din Grojdibodu demostrează că se poate face performanță!

 Vineri 12 iunie 2020

Aflat la primul mandat, Adrian Căprița, primarul din Grojdibodu Olt, nu a înșelat așteptările alegătorilor săi și a reușit să gasească resursele necesare pentru a începe și chiar finaliza multe dintre promisiunile făcute în campania electorală.
De departe cea mai importantă investiția a fost construirea noului sediu al primăriei echipat și mobilat complet, o investiție din fonduri europene în valoare de aproximativ 17 miliarde lei vechi și inaugurat în vara anului trecut.
De asemenea, edilul din Grojdibodu a terminat și investițiile începute de fostul primar, cea mai importantă fiind Căminul Cultural aflat în fața primăriei.
În această perioadă la Grojdibodu se muncește de zor pentru introducerea apei potabile, dar și a canalizării. Primarul își dorește ca în localitate să fie aduse și gazele naturale, având în vedere că prețul combustibilului solid crește de la an la an. Acest lucru este destul de complicat, deoarece singura conductă de gaze din zonă se află la Corabia și vine de la Turnu Măgurele (...) Amanunte în revista Semnalul ORA S.
Pentru VGtv Regional a consemnat Georgiana Leulescu, reporter Georgia Sebeș, op. imag și departament Tehnic ing. Grigore Sebeș, www.vgtvregional.ro
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Olt. Mihai Ioana: Construim un Centru de zi modern la Grădinari
Joi 11 iunie 2020

Primarul de la Grădinari, Olt, Mihai Ioana, a început deja construcția unui Centru de zi, chiar lângă sediul primăriei, de care ar putea beneficia toate persoanele defavorizate.
Acesta ne-a declarat într-un interviu pentru VGtv Regional că, această idee i-a venit când a observat câte persoane au nevoie de asistență socială și, consultându-se cu viceprimarul, a reițot să obțină finanțarea necesară, iar construcția a început să prindă contur. 
Pe lângă această investiție, primarul Mihai Ioana, merge în  paralel cu introducerea gazelor naturale în localitate, un proiect pe care îl face în colaborare cu localitatea vecină, Strejești. Această investiție vine în sprijunul legumicultorilor din cele două localități care vor putea folosi încălzirea cu gaze pe perioada iernii, culturile din solariile înființate în primul sezon.
 De asemenea, de încălzirea cu gaze naturale vor putea beneficia, pe lângă consumatorii casnici,  școlile, grădinițele, Centrul Social, Centrul de zi, Așezământul Monahal de fete, dispensarul, primăria, fabrica de procesare a legumelor, etc.
(...) Sursă text Semnalul ORA S
 Redactor/ reporter Georgiana Leulescu, op. inagine departament tehnic ing. Grigore Sebeș
--------------------------------------------------------------------------------



Olt. Bobicești, localitate rurală cu condiții ca la oraș
Joi 11 iunie 2020
Ilie Chitez, primarul localității Bobicești, Olt, poate fi luat drept exemplu de foarte mulți edili.
Aflată în vecinătatea orașului Balș, comuna Bobiocești are toate condițiile pentru a face invidios orice primar de oraș. Astfel că, grație primarului Chitez și a echipei din primărie, aici  găsim apă și canalizare, gaze naturale în aproape toate satele, drumuri asfaltate,  școli reabilitate, etc.











-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Olt. A început construcția noului Cămin Cultural la Pleșoiu
Miercuri 3 iunie 2020
Valeriu Măndescu, primarul localității Pleșoiu, este foarte bucuros că au început lucrările noului Cămin Cultural, iar copii de la Ansamblul folcloric Mugurașii Oltului, vor avea unde să își desfășoare activitatea artistică, pe măsura premiilor naționale și internaționale obținute de-a lungul timpului.
Căminul Cultural de la Pleșoiu, unicat cel puțin în Olt, are 130 de locuri, iar lucrarea va fi gata, potrivit primarului, la sfârșitul lunii martie a anului viitor. Dealtfel, această mare și împortantă investiție nu este singura pe care primarul Valeriu Măndescu a realizat-o în comuna sa în doar un mandat.
Astfel că, găsim aproape toate satele asfaltate, au alimentare cu apă, canalizare și gaze. Școlile sunt reabilitate complet, rigolele sunt aproape terminate, iar în fața primăriei este o adevăratată oază de frumusețe și flori din cele mai diverse. Investițiile vor continua pe agenda de lucru a primarului de la Pleșoiu și începând cu anul viitor legumicultorii din localitate dar și cei din Cârlogani și Strejești vor putea beneficia de o piață agroalimentară modernă, nemafiind nevoiți să stea cu legumele pe marginea drumului în soare sau ploaie. De asemenea, va continua extinderea de gaze naturale în alte două sate ale comunei și va termina de asfaltat tot ce a mai rămas din străzile laterale, adică aproape doi km. (...)
Amănunte în revista Semnalul Oltului, Ramnicului, Argeșului și Severinului.
Pentru VGtv Regional a consemnat Georgiana Leulescu, reporter Georgia Sebeș, op. imag. departament tehnic ing. Grigore Sebeș www.vgtvregional.ro
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gheorghe Florea: Fără o echipă profesionistă, nu poți face nimic!
 Miercuri 26 mai 2020
Aflat la finele celui de-al treilea mandat, Gheorghe Florea, primarul localitații Priseaca, Olt a punctat câteva investiții, cu toate impedimentele prin care a trecut din pricina unor consiliri locali care au continuat luptele politice, uitând să își facă datoria pentru care au fost aleși de consătenii lor.
Până acum, locuitorii din Priseaca beneficiază de o școală modernă, reabilitată complet, o grădiniță nouă, iar alimentarea cu apă și canalizare sunt pe punctul de a fi demarate.
 Într-un interviu acordat VGtv Regional, Gheorghe Florea  a menționat că ,, În ultimul mandat, am reușit să ne mișcăm și am realizat mai multe lucruri utile pentru comuna noastră. Una din dorințele mele, marea mea ambiție, este să nu treacă timpul fără să facem câte ceva din ceea ce ne-am propus. Natalitatea scăzută, cu care se confruntă toată România, nu numai comuna noastră a dus la scăderea numărului de locuitori. Trebuie să gândim această problemă, pentru că satele României se depopulează în acest fel. ” (...) Sursă text Semnalul Oltului, Ramnicului Argeșului și Severinului www.semnalulora.wordpress.com Pentru VGtv Regional a consemnat Georgiana Leulescu, reporter Georgia Sebeș, op. imag și departament tehnic ing Grigore Sebeș,

,, Cârloganca” soiul de vin din Cârlogani care l-a făcut celebru pe  Bachus
Miercuri 12 februarie 2020
Formată din satele Cârlogani, Cepari, Beculeşti, Scorbura şi Stupina, comuna Cârlogani a fost atestată documentar încă din cele mai vechi timpuri, pe vremea când strămoșii noștri daci cultivau soiul de viță-de-vie numit ,,Cârloganca” și păstrat până în zilele noastre. Podgorenii se mândresc cu acest soi, precizând că unele culturi, cele care au scăpat de distrugerea colectivizării comuniste, depășesc 150 de ani. Unii bătrâni spun că însuși zeul Bachus s-ar fi născut pe aceste meleaguri și ar fi ajuns atât de celebru datorită acestui vin de Cârlogani.
Dar despre legenda celei mai vechi vițe-de-vie din țara noastră, vom vorbi într-un alt material. Și dacă strămoșii acestor pământuri au fost împătimiți cultivatori de viță de vie, în zilele noastre, această îndeletnicire este mai puțin abordată pentru că, tinerii părăsesc satele noastre în căutarea unui trai mai ușor, și a unor condiții de viață mai bune.
De ceva timp însă, o parte din tinerii localității Cârlogani și-au schimbat opțiunile și au început să își dezvolte aici diferite afaceri și să își construiască case noi, moderne.
Această schimbare se datorează, în mare parte, actualului primar, Ionel Văduva, aflat la cel de-al doilea mandat, care a reușit să îmbunătățească infrastructura și să aducă în aproape toate satele apă și canalizare, oferindu-le în acest fel, consătenilor săi, confortul de care au nevoie. (...) Sursă text Semnalul ORA- S ( www.semnalulora.wordpress.com)
Mai multe amănunte la VGtv Regional, www.vgtvregional.ro Redactor/ Reporter Georgiana Sebeș, op. imag. ing. Grigore Sebeș, editare și montaj Georgiana Leulescu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
,, Cârloganca” soiul de vin din Cârlogani care l-a făcut celebru pe  Bachus
Miercuri 12 februarie 2020

Formată din satele Cârlogani, Cepari, Beculeşti, Scorbura şi Stupina, comuna Cârlogani a fost atestată documentar încă din cele mai vechi timpuri, pe vremea când strămoșii noștri daci cultivau soiul de viță-de-vie numit ,,Cârloganca” și păstrat până în zilele noastre. Podgorenii se mândresc cu acest soi, precizând că unele culturi, cele care au scăpat de distrugerea colectivizării comuniste, depășesc 150 de ani. Unii bătrâni spun că însuși zeul Bachus s-ar fi născut pe aceste meleaguri și ar fi ajuns atât de celebru datorită acestui vin de Cârlogani.
Dar despre legenda celei mai vechi vițe-de-vie din țara noastră, vom vorbi într-un alt material. Și dacă strămoșii acestor pământuri au fost împătimiți cultivatori de viță de vie, în zilele noastre, această îndeletnicire este mai puțin abordată pentru că, tinerii părăsesc satele noastre în căutarea unui trai mai ușor, și a unor condiții de viață mai bune.
De ceva timp însă, o parte din tinerii localității Cârlogani și-au schimbat opțiunile și au început să își dezvolte aici diferite afaceri și să își construiască case noi, moderne.
Această schimbare se datorează, în mare parte, actualului primar, Ionel Văduva, aflat la cel de-al doilea mandat, care a reușit să îmbunătățească infrastructura și să aducă în aproape toate satele apă și canalizare, oferindu-le în acest fel, consătenilor săi, confortul de care au nevoie. (...) Sursă text Semnalul ORA- S ( www.semnalulora.wordpress.com)
Mai multe amănunte la VGtv Regional, www.vgtvregional.ro Redactor/ Reporter Georgiana Sebeș, op. imag. ing. Grigore Sebeș, editare și montaj Georgiana Leulescu

 Primarul Ion Cheroiu va face un Centru Social la Brâncoveni
Miercuri 12 februarie 2020
Comuna Brâncoveni, localitate plină de istorie de unde provin doi domnitori români- Matei Basarab și Constantin Brâncoveanu, a fost la un pas de a fi lăsată în paragină și uitare, pentru că foștii edili nu au fost în stare să se implice, să valorifice acest potențial extraordinar, pentru a fi demni de înaintașii lor.
În 2012, actualul primar Ion Cheroiu, fost director de Cămin Cultural, a hotărât că trebuie schimbată  neapărat fața localității  și să îmbunătățească condițiile de trai ale locuitorilor din Brâncoveni. Acesta a primit girul lor și nu i-a dezamăgit.
În biroul său se află un panou pe care și-a notat toate investițiile propuse, pe de o parte, iar de cealaltă parte, cele realizate și în curs de realizare.
 Primul lucru pe care Ion Cheroiu l-a făcut a fost construirea unui sediu al primăriei, inaugurat pe 7 noiembrie 2015. O clădire modernă, spațioasă cu toate dotările necesare pentru un sediu administrativ. Acest proiect a fost făcut pe GAL ,,Plaiurile Oltețului” , prin măsura 322, un proiect finanțat și început în august 2014. În toate cele patru sate, Brâncoveni, Mărgheni, Ociogi și Văleni, acum este apă și canalizare pe 21 de km, drumuri asfaltate.
 Primarul Ion Cheroiu, ne-a declarat într-un interviu pentru VGtv Regional că anul trecut a reușit să dea în folosință un dispensar comunal pe care l-a extins și reabilitat complet, astfel că în el funcționează două cabinete cu medici de familie și unul pentru stomatologie, dar și o farmacie. Toate cabinetele au aparatură nouă, mobilier nou. Această investiție de anvergură îi permite primarului să realizeze o altă doleanță a localnicilor și anume aceea de a înființa un Centru de Permanență care să asigure servicii de specialitate 24/24 ore, pentru ca pacienții să aibă asistență medicală atunci când au nevoie. O parte don dotările dispensarului au fost realizate din fonduri locale, iar altă parte dintr-un proiect pe PNDL. ,, ,,Vreau să precizez că la nivelul dispensarului am achiziționat un ecograf și un EKG. Acum sunt în tratative cu un medic de la Craiova care să vină, măcar odață pe săptămână să vină ai pentru a asigura consultanța necesară” ne precizat edilul din Brâncoveni.
(...) Sursă Text Semnalul Oltului, Râmnicului Argeșului și Severinului.
Pentru VGtv Regional a consemnat Georgiana Leulescu, redactor Georgiana Sebeș, op. imag. editare și montaj, ing. Grigore Sebeș, www.vgtvregional.ro

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nicolae Soare: Planul meu de viitor este să aduc gazele la Dăneasa
Marți 11 februarie 2020
 Comuna Dăneasa din județul Olt se află pe malul stâng al Oltului, în imediata vecinătate a orașului Drăgănești Olt. Dacă ar fi să cuantificăm realizările la scara proporțională dintre cele două localități vecine, am trage concluzia că locuitorii din Dăneasa au mult mai multe facilități decât cei din orașul mai sus menționat.
Asta pentru că, în timp ce primarul din Dăneasa, Nicolae Soare, este în permanentă legătură cu localnicii și se preocupă de îmbunătățirea nivelului de trai, chiar dacă nu are prea multe resurse financiare, cel din Drăgănești, nu merge la primărie decât pentru a-și lua un salariu gras! Primar aflat la al doilea mandat, Mugurel Soare este unul dintre cei mai buni pe care localitatea Dăneasa l-a avut de-a lungul timpului.
Lui i se datorează asfaltarea, alimentarea cu apă și canalizarea din toate satele comunei. De asemenea, reabilitarea completă a școlilor, grădinițelor dar și construirea unui Centru Social, tot lui i se datorează. Pe fonduri UE accesate prin GAL ,,Vedea Burdea Găvanu”, de curând a dat în folosință un teren de fotbal sintetic.
Tot în ultimul mandat a mai dat în folosință 15 km de asfalt, jumătate pe fonduri UE, jumătate pe PNDL și un drum agricol între satele Dăneasa și Zănoaga. Primarul ne-a declarat în interviul pe care l-a dat VGtv Regional, că are personal competitiv în primărie, cu care lucrează foarte bine, dovadă fiind numeroasele proiecte realizate în cele două mandate. Un alt proiect la care primarul localității Dăneasa lucrează de zor este reabilitarea Căminului Cultura, tot pe fonduri europene, unde copii de la Ansamblul Folcloric ,,Mugurelul” să-și poată desfășura activitatea sau serbările școlare. (...) Sursă Text Semnalul Oltului, Râmnicului Argeșului și Severinului.
Pentru VGtv Regional a consemnat Georgiana Leulescu, redactor Georgiana Sebeș, op. imag. editare și montaj, ing. Grigore Sebeș, www.vgtvregional.ro





 Olt.Aurel Bondrescu: Bogăția noastră este mentală, nu materială!
Vineri 14 iulie 2020
Primar al localității oltene Dobrun, de șapte mandate, Aurel Bondrescu poate fi dat exemplu de bun manager al unei adminstrații publice locale, care a găsit soluții de dezvoltare, indiferent de politica sau politicienii care s-au perindat de-a lungul celor 30 de ani care au trecut de la revoluție încoace. În tot acest timp, Bondescu a reușit să aducă localitatea la standarde europene, ridicând cu mult nivelul de trai al consătenilor săi.
Admirat și totodată invidiat, Aurel Bondrescu este recunoscut, nu numai în județul Olt, dar și în țară ca fiind un primar gospodar și corect, care știe să facă lucrurile bine, să asculte necazurile semeniulor săi, să le ofere o mână de ajutor, sau să îi îndrume pe cei care îi cer sprijinul.
 Locuitorii din Dobrun beneficiază de apă și canal, de școli moderne, săli de sport, drumuri asfaltate, școli modernizate, etc. însă cea mai așteptată investiție  este podul peste Olteț, care leagă comuna Dobrun de Șopârlița, cu o lungime de 143 de metri și o deschidere de 8,5 metri despre care, Bondrescu spune este cea mai importantă investiție a sa. Început anul trecut în martie, podul scurtează cu 20 de km drumul dintre cele două localități și va fi gata anul viitor, înainte de Sfintele Paști.
 Valoarea acestui pod ajunge la 10,4 milioane, asta însemnând 104 miliarde lei vechi. Este prevăzut cu stâlpi de susținere, inclusiv la mijlocul construcției, în total fiind 30 de piloni, iar traversele și grinzile respective au o lungime de 33 de metri, dintr-un pilon în altul. Sunt 4 intervale din acestea, ceea ce face ca rezistența podului să fie mult mai bună. Grinzile sunt turnate și testate deja, astfel încât pe noul pod să se poată circula în cea mai bună siguranță, inclusiv de acele mijloace de transport de mare greutate, de până la 50 de tone.
(...)Amanunte în revista Semnalul Oltului, Râmnicului, Argeșului și Severinului. VGtv Regional, Reporter Georgiana Leulescu, redactor Georgia Sebeș, op. Imag. Editare și montaj, ing. Grigore Sebeș, www.vgtvregional.ro