Copyright © 2013 Numele firmei • Toate drepturile rezervate • TELEFON: +40 234 555 8910
VGtv OltActualitateActualitate 2024PoliticăPolitică 2019Politică 2020Politică 2022EvenimentEveniment 2019Eveniment 2021Eveniment 2022Eveniment 2023Eveniment 2024AdministratieADMINISTRAȚIE 2023- 2024Administratie 2020Administratie 2020- 2021Administratie 2022Administratie 2019MondenMonden 2023Social Social 2024Social 2020Social 2022Social 2019SănătateCulturăCultură 2023Cultură 2019Cultură 2022EducațieReligieReligie 2024Emisiunea MERIDIAN SOCIAL VGtv ValceaActualitateSocialEvenimentAdministratieAdministratie 2022ReligieCulturăSanatateEducație VGtv ArgesActualitateEvenimentSocialAdministrație CulturăEducație ReportajVGtv MehedințiActualitateAdministrațiePoliticăEvenimentSocialCulturăInvățământReligieVGtv GorjAdministrațieReportajEvenimentCONTACT
index

REGIONAL
Vizitatori/zi
vgtv regional
Politică********Politică ********Politică********Politică ********Politică********Politică ********Politică********Politică ********Politică********Politică********
Adaugă text aici

Organizația PMP Olt și-a lansat candidații la alegerile locale


Sâmbătă 22 august 2020, PMP Olt și-a lansat candidații la alegerile locale din această toamnă, în Grădina de vară a Restaurantului Pădurea Sarului, de lângă Balș. La invitația președintei organizației județene, Vanina Badea, alături de candidații olteni le-au fost Cristian Diaconescu, Cătălin Avramescu și Ioana Constantin.
Așadar, dacă la Balș, președinta Vanina Badea este viceprimarul orașului, merge în tandem cu primarul Mădălin Ady Teodosescu, candidat PNL, la Drăgănești Olt candidează Cristian Artistotel Zorzoliu, la Slatina își va încerca norocul Carla Sora, la Caracal Mariana Marinescu, la Potvcoava Gabriel Ioncea, la Piatra Olt , candidatul PMP este Ionuț Vișan, iar la Corabia, Haralambie Marița. (...) Sursă text Semnalul ORA- S Amănute la VGtv Regional Redactor Georgiana Leulescu, op imag. Grigore Sebeș, editare și montaj Georgia Sebeș, www.vgtvregional.ro


======================================================
Mihai Niță: Pro România a votat împotriva ,,Legii carantinei”!

 Vineri 10 iulie 2020
Deputatul Mihai Niță, președintele Partidului PRO România, de la Olt, ne-a declarat, într-un interviu în exclusivitate pentru VGtv Regional că formațiunea sa politică a votat în Camera Deputaților împotriva Legii carantinei.
Potrivit liderului de la Olt, colegilor săi nu li se pare normal să fie distruse locurile de muncă, micii agenți economici cei care susțin economia țării să își închidă afacerile. În schimb ajută foarte mult multinaționalele, favorizându-le în detrimentul afacerilor românești. Se știe că de peste 30 de ani, aceste multinaționale nu lasă niciun ban la taxe și impozite în țara noastră, ci duc tot profitul peste hotare, la ,,firmele- mamă”.
,,În ceea ce privește alianța cu vreun partid, cei de la Centru au stabilit că dacă am putea aduce avantaje partidului să facem alianțe , dar în județul Olt sunt două partide pe care le putem considera partide mari și, orice alianță cu unul dintre partide ar însemna să pierdem din munca pe care am făcut-o în ultimele șase luni, cât și din simpatia celor care sunt alături de noi.
De asemenea, mulți dintre cetățenii care îl simpatizează pe președintele Victor Ponta și, în același timp, Partidul Pro România nu sunt de acord ca să facem alianțe. deja foarte mulți ne-au spus că dacă facem o alianță cu PSD, în special, ei nu vor mai fi alături de noi, așa că trebuie să le respectăm dorința.” ne-a declarat deputatul Mihai Niță, cu privire la o eventuală alianță.(...) Sursă text Senalul ORA.
Pentru VGTV Regional Redactor/ Reporter Georgiana Leulescu, op. imag. ing. Grigore Sebeș, editare și montaj, Georgia Sebeș, www.vgtvregional.ro
------------------------------------------
 Marian Costea: Vreau ca Slatina să fie la fel de frumoasă ca și locuitorii săi
Slătineanul Marian Daniel Costea, este candidatul la primăria Slatina din partea noii formațiuni politice RE: Strat România.
Are 47 de ani, este căsătorit și are o fiică. Este un om împlinit din toate punctele de vedere. Are o afacere de succes, pe care o conduce împreună cu soția sa de forte mulți ani. Nu a lucrat niciodată la stat și nici nu face afaceri cu statul. În schimb a creat peste 60 de locuri de muncă, iar din câștigul său nu ratează nicio ocazie de ajuta copii sărmani sau familii aflate în dificultate.
Într-un interviu acordat reporterului VGtv Regional, a povestit despre copilăria sa marcată de lipsuri, despre cât de mult a muncit pentru a fi pe propriile picioare și motivul care l-a determinat să ia hotărârea de a candida la primăria municipiului Slatina.
„La 14 ani am zburat din cuib, cum toți dintre noi am făcut-o, am ajuns la Slatina, mi-am urmat studiile la un liceu care astăzi, cu bucurie o spun, este vecinul meu, aici (n.r. – Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina) mi-am întemeiat o familie, am prieteni, toată viața mea este aici” ne-a povestit cu zâmbetul pe buze, Marian Costea. (...) Sursă text Semnalul ORA.
Mai multe amănunte la VGtv Regional www.vgtvregional.ro
Redactor/ Reporter Georgiana Leulescu, op. imag. ing. Grigore Sebeș.
-----------------------------------------------------------------------------


Olt. Liberalii Liviu Voiculescu și Ion Voicu, principalii candidați la frâiele județului
Miercuri 11 martie 2020

 Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt și Ion Voicu, președintele senorilor olteni au susținut azi, 10 martie, o conferință de presă în care au declarat că au fost validați pentru a candida la alegerile locale din iunie. Astfel că, Liviu Voiculescu, va candida pentru primăria municipiului Slatina, iar Ion Voicu a fost desenat din partea libralilor olteni să candideze pentru postul de președinte al CJ Olt.
,, Ieri, a avut loc Ședința Biroului Politic Național a PNL, ședință în care au fost validați candidații noștri pentru municipiile reședință de județ și pentru consiliile județene din țară. În cadrul acestei ședințe, în unanimitate, colegii mei președinți de filiale au validat candidatura domnului Ion Voicu, președintele Seniorilor Liberali Olt, pentru Consiliul Județean, precum și candidatura subsemnatului la primăria municipiului reședință de județ” , a ținut să prcizeze pentru început, șeful liberalilor olteni, Liviu Voiculescu.
La rândul său, Ion Voicu, fost comandat al IPJ Olt, în urmă cu șapte ani, a salutat prezența jurnaliștilor cu care a avut o colaborare strânsă în acea perioadă , adăugând că :,, În 2013 m-am pensionat, după o muncă la IPJ Olt de 35 de ani. De la data de când am absolvit Academia de Poliție am fost repartizat în acest județ. Am urcat pe trepte ierahice de la ofițer specialist, șef birou, șef serviciu, adjunct al IPJ și spre finalul carierei mele am fost șef al IPJ Olt. Mă cunoașteți majoritatea dintre dv, am colaborat foarte bine, știți că sunt un om deschis, totdeauna am explicat lucrurile așa cum au fost, fără să denaturez realitatea. Știți bine, mi-ați pus o multitudine de întrebări, la care am răspuns cu operativitate și corectitudine. Așa voi fi și de acum încolo și cred că revenirea mea în viața publică va fi benefică pentru locuitorii acestui județ.”(...)Sursă text Semnalul ORA
Pentru VGtv Regional a consemnat Georgiana Leulescu, op. imag. Georgiana Raicu, editare și montaj ing Grigore Sebeș.

Marius Oprescu ales noul președinte al PSD Olt
 Joi 16 ianuarie 2020
Astăzi, în Sala de ședințe a CJ Olt a a avut loc Conferința județeană pentru alegerea președintelui și membrilor BPJ ai PSD Olt, la care au fost prezenți președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, președintele CJ Olt, Marius Oprescu, vicepreședintele Virgil Delureanu, primarul Slatinei Emil Moț, primarii tuturor localităților oltene cu apartenență la această formațiune politică, președinți ai organizațiilor locale. Printre invitații speciali am putea enumera pe președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu, fostul premier Sorin Grindeanu, dar și președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu. De asemenea, printre parlamentarii PSD Olt, am putut remarca pe senatorul Siminica Mirea, deputații Marius Iancu și Florin Iordache.
 În urma propunerii, Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt, a fost ales în unanimitate noul preşedinte al BPJ, iar în locul său, președinte executiv a a fost ales, primarul Slatinei, Emil Moţ.
 De asemenea, în funcția de secretar general, a fost ales  Virgil Delureanu, care a ocupat această funcţie şi înainte, şi de deputatul Marius Iancu, ales în funcţia de trezorier, care, de asemenea, a mai ocupat această funcție.
În cuvântarea sa, Marius Oprescu a declarat că este convins că  PSD Olt, va câștiga alegerile locale și va face majoritatea în CJ Olt. ,, Cred că au demonstrat şi în jur de 80% dintre primari au scos rezultate de peste 50%, la toate rândurile de alegeri, nu doar la locale. Sunt convins că şi la Primăria Slatina, chiar dacă vor fi două tururi, vom bate din primul tur. Nu este vorba despre aroganţă, este vorba despre calcule politice foarte clare, făcute pe baza unor studii sociologice”, a precizat noul președinte al PSD Olt.  (...)Sursă text Semnalul ORA
Pentru VGtv Regional a consemnat Georgiana Leulescu, op. imag. Georgiana Raicu, editare și montaj ing Grigore Sebeș.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Olt. Marcel Ciolacu: PSD Olt cea mai buă organizație PSD din țară!
Joi 16 ianuarie2020
Prezent la Conferința Județeană a PSD Olt, Marcel Ciolacu, președintele interimar la nivel național, a ținut să felicite, în cadrul unei conferințe de presă, social democrații olteni pentru rezultatele foarte bune obținute la alegerile de anul trecut, apreciind că sunt cele mai bune din țară.
,,L-am ascultat foarte atent pe d-l secretar-general interimar, ca și mine, Paul Stănescu. Ce înseamnă să ajungi la un nivel de politician aproape complet. Important este de unde ai plecat și care este baza. Nu poți să ridici pretenții de a fi un politician aproape complet dacă n-ai trecut prin administrația locală, dacă n-ai trecut prin administrația centrală și dacă n-ai fost parlamentar. Toți acești pași, tot acest parcurs îl are Paul Stănescu, fostul dvs. președinte. Asta înseamnă să treci și să nu arzi nicio etapă a unei vieți politice. (…)
Paul Stănescu este cel mai nealterat produs politic pe care eu l-am cunoscut. O calitate umană atât de profundă cum am găsit în colegul meu Paul Stănescu, eu n-am găsit la niciun om politic. Sunteți cea mai mare organizație a PSD și cea mai performantă politic din România! Felicitări!
La această conferință de presă au mai participat senatorul Paul Stănescu și noul președinte al PSD Olt, Marius Oprescu.

(...) Sursă text Semnalul ORA. Pentru VGtv Regional a consemnat Redactor/ Reporter, Georgiana Leulescu, op. imag. Georgiana Sebeș, editare și montaj, ing. Grigore Sebeș.